U heeft uw kitten uitgekozen en nu wilt  u natuurlijk weten hoe het in zijn werk gaat en wanneer u uw kitten op kunt halen. Hier vindt u antwoorden op meest gestelde vragen. 

 

De kleintjes mogen op afspraak bezocht worden vanaf hun 5-6 levensweek.

Met 9 en 12 weken worden ze geënt.  Ze worden ook gechipt en meerdere keren ontwormd.

3 dagen na hun laatste enting mogen ze verhuizen. Ze krijgen Europese paspoorten en stambomen mee.

 

Wanneer u uw kitten definitief wilt reserveren dan dient u 20 % van het afgesproken bedrag aanbetalen. Mocht het zo zijn dat het kitten voor de definitieve verkoop dood gaan of ziek wordt dan krijgt u gelijk uw volledige aanbetaling terug. Mocht u van uw aankoop afzien dan bent u uw aanbetaling kwijt.

 

De klanten die een aanbetaling doen gaan altijd voor op de wachtlijst. Ook als  het kitten in optie is. Uiteraard wordt een klant die zijn kitten in optie heeft  eerst op de hoogte gebracht en er wordt aan hem/haar gevraagd of hij/zij zelf zijn kitten wilt aanbetalen. 

 

Mocht het zo zijn dat u een kitten hebt gereserveerd en aanbetaald maar op den duur  een ander kitten toch leuker vind dan is het geen probleem mits het kitten niet gereserveerd is.

Wilt u graag nog ongeboren kitten reserveren? Bijvoorbeeld een bepaalde kleur of geslacht. Dan kunt u ook een aanbetaling doen nog voor dat het nest geboren wordt. Zo bent u verzekerd dat het kitten die u graag wenst naar u gaat. U krijgt uw geld terug zodra u het wenst maar wel voor de geboorte van het kitten.

 

Wilt u uw kitten laten bezorgen? Dat kan ook. De kosten zijn 40 cent per km. De dag van bezorging wordt afgesproken.